субота, 24 жовтня 2015 р.

21.10.2015р. в Національній раді відбулася конференція з обрання члена Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України у правозахисній сфері в якій Голова Ради юристів України Гитченко С.О. представив свою програму

     21 жовтня 2015р. в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення Голова Ради юристів України Гитченко С.О. представив свою програму на конференція з обрання члена Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України у правозахисній сфері.
 
 
 
    У конференції взяли участь громадські організації, що пройшли попередній відбір, – ГО «Інститут Медіа Права», ГО «Харківська правозахисна група», ВГО «Асоціація правників України», ВГО «Комітет виборців України», ВГО «Рада юристів України». Їхніми кандидатами на членство у Наглядовій раді суспільного мовника стали Тарас Шевченко, Олександр Павліченко, Денис Бугай, Олексій Кошель, Сергій Гитченко.
 
 
 
     Після представлення програм, учасники конференції обрали єдиного кандидата Тараса Шевченко, який відтепер представлятиме громадськість, що працює у правозахисній сфері, в Наглядовій раді НСТУ.
                                   
    Обрання члена Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України відбувалося таємним голосуванням шляхом проставляння у бюлетенях кожному кандидату рейтингових балів від 1 до 5.
 







 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар