четвер, 27 лютого 2014 р.

31.05.2013р. представник Ради юристів України Тетяна Мідник прокоментувала проведення у Смілі акції проти гомосексуалізму


Представник ВГО «Рада юристів України» Тетяна Мідник прокоментувала проведення у Смілі акції проти гомосексуалізму
31.05.2013 року громадські організації: БФ «Манасія», ГО «Міцна родина», ОМГО «Активна молодь Черкащини», ГО «Екологія та соціальний захист м. Сміла» та Всеукраїнська Громадська Організація «Рада юристів України» висловили свій протест проти проведення гей-параду в Києві, прийняття законопроекту № 2342 та встановлення диктату секс-меншин, що іде всупереч християнським цінностям.
Що підштовхнуло до проведення таких дій та як проводилося дійство  ми запитали у Тетяни Мідник - організатора заходу, представника Всеукраїнської Громадської Організації «Рада юристів України». Як прокоментувала нам Тетяна Мідник, Смілу обов`язково торкається дане питання. Просто ця тема ще не висвітлювалася ні в яких місцевих ЗМІ.
- В деяких школах Сміли на батьківських зборах в молодших класах вже йшла мова про те, що незабаром дітям будуть пояснювати, що немає поняття хлопчик-дівчинка, що гомосексуалізм та лезбіянство це норма і самостійний вибір кожної дитини.
Навіть якщо сам гей-парад планувалося провести в Києві, то це в будь-якому разі дало б свої відголоски і в нашому маленькому місті, а законопроект №2342 стосовно проблеми гомосексуалізму, поданий до Верховної Ради дуже зацікавленими в цьому людьми, впевнені учасники акції:
- У разі прийняття цього законопроекту, а це не повинно бути допустимим в нашій країні, будь-який представник сексуальних меншин матиме право пропагувати та нав`язувати свої переконання та ідеологію громадськості, не приховуючи навіть публічних розбещень. І будь-яка людина, яка висловить заперечення проти пропаганди гомосексуалізму автоматично несе кримінальну відповідальність та карається позбавленням волі до 5 років. Тобто будь-яка незгода із сексуальними збоченнями, навіть елементарне зауваження моральної людини, буде оцінюватися як спроба дискримінації секс-меншин. Це знищує націю, а також несе загрозу суверенітету та національній безпеці України. Законопроект №2342 не випадково має розмиті формулювання, які дають можливість варіювати законом, - пояснює представник ВГО «Рада юристів України» Тетяна Мідник.
Інформаційне джерело:
http://info-smila.ck.ua/news/predstavnik_vgo_rada_juristiv_ukrajini_tetjana_midnik_prokomentuvala_provedennja_u_smili_akciji_proti_gomoseksualizmu/2013-05-31-580

Немає коментарів:

Дописати коментар